به وبلاگ من خوش آمدید
این وبلاگ در زمینه فروش مدار فلزیاب و دستگاه فلزیاب فعالیت می نماید . و همچنین اطلاعات کاملی در زمینه تاریخ و باستان شناسی ، مطالب علمی ، نجوم و فضا ، الکترونیک ، پزشکی و سرگرمی و... جمع آوری شده است که امیدوارم مورد پسند شما دوستان قرار بگیرد .
برای تماس با مدیر وبلاگ با شماره زیر تماس بگیرید :
09117194971 حامد
بشقاب نقره ای طلاکاری شده، اندازه: 4.8 سانتی متر، قدمت: 225-630 میلادی (دوره ی ساسانی)، موزه ی هنرهای زیبای بوستون (اثر در بازدید عمومی نیست.)
بشقابی با کناره ی ضخیم که داخل آن با نقش های مختلفی تزیین شده است. در بالا نیم دایره ی ماه به چشم می خورد که بر روی آن ایزد ماه قرار گرفته است و ارابه ی آن توسط چهار گاو کوهان دار کشیده می شود. بر تخت نشستن ایزد ماه شبیه به بر تخت نشستن شاهان ساسانی است. شخصی که در زیر ماه به چشم می خورد، تیشتریا* (تیر) نخستین صورت از صور فلکی است که الوهیت مرتبط با باران و باروری است. در زیر تیشتریا می توان نقش درخت زندگی را بر روی این بشقاب دید.
* در تقویم زرتشتی روز سیزدهم از تیرماه به تیشتریا اختصاص داده شده که اکنون به جشن تیرگان معروف است. از آنجا که تیشتریا ستاره ی مرتبط با باران و باروری است، جشن تیرگان در کنار آبها و با آرزوی بارش باران در سال پیش رو انجام می شود.
این تندیس با قدمت سه هزار و چهارصد ساله که متعلق به دوره ی ایلام میانه در شوش است، خدایی ریش دار را که دو مار-اژدها در دست دارد نشان می دهد. در نوشته ی روی تندیس نام دو خدای ناپیریشا و اینشوشیناک به چشم می خورد. برخی مهرهای یافته شده در شوش که قدمتی بین سه هزار و چهارصد تا چهار هزار سال دارند، خدای به تخت نشسته ای را با یک مار چمبره زده نشان می دهند. این مار در مهرهای قدیمی تر دارای سر انسان مانند و بعد تر دارای سر اژدها مانند بود. هویت این خدا که غالبا مرتبط با آبهای جوشان بود، مشخص نیست ولی غالبا از آن به ناپیریشا تعبیر شده است. ناپیریشا، خدای بزرگ انشان، در حقیقت معادل ایلامی اِنکی در میانرودان است که خدای آبهای شیرین زیر زمین بود. البته همچنان که از لوح اونتاش-ناپیریشا درک می شود وظایف ناپیریشا از زمانی به زمان دیگر به وسیله ی اینشوشیناک خدای حامی شوش تغییر می کرده است.
بطری شیشه ای، قدمت: سده ی ششم تا هشتم میلادی (اواخر دوره ی ساسانی یا اوایل دوره ی اسلامی)، ارتفاع: 14.3 سانتی متر، منطقه ی جغرافیایی: ایران، موزه ی هنرهای زیبای بوستون (اثر در بازدید عمومی نیست.)
بسیاری از اشیای طلایی مربوط به دوره ی هخامنشی در موزه ی بریتانیا، متعلق به گنجینه ی آمودریا (Oxus treasure) است. این مجموعه مهمترین مجموعه ی طلا و نقره ای است که .......
برای مشاهده ادامه مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
مطالب علمی و
آموزشی ،
فلزیاب
و آدرس
ewa.LoxBlog.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.